![]() |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SINAVLA İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİ ALIMI - Yazdırılabilir Sürüm +- İED (http://ied.org.tr/forum) +-- Forum: İşitme Hakkında (/forum-6.html) +--- Forum: Haberler (/forum-7.html) +--- Konu: ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SINAVLA İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİ ALIMI (/thread-784.html) |
ANADOLU ÜNİVERSİTESİ SINAVLA İŞİTME ENGELLİ ÖĞRENCİ ALIMI - ied - 06-18-2014 12:47 PM T.C. ANADOLU ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN ÖNKAYIT VE YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALINACAKTIR Üniversitemiz Engelliler Entegre Yüksekokuluna 2014-2015 öğretim yılı için aşağıda belirtilen sayıda ve koşullarda öğrenci alınacaktır. Program Kontenjan Grafik Lisans Programı 11 Seramik Lisans Programı 11 Önkayıt Tarihi ve Yeri Önkayıtlar 30 Haziran-07 Temmuz 2014 tarihleri arasında Anadolu Üniversitesi Engelliler Entegre Yüksekokulu Yunus Emre Kampüsü-ESKİŞEHİR adresinde yapılacaktır. Önkayıt Koşulları • Her iki kulakta sensorineural işitme kaybı olmak ve iyi işiten kulakta en az 50 desibel işitme kaybı olmak. • Önkayıt yaptırabilmek için lise veya dengi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak ve 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) puan türlerinin en az birinden 100,000 ve daha fazla puan almış olmak. • Merkezi yerleştirme ile bir yükseköğretim programına kesin kayıt hakkı kazanmış adaylar da önkayıt yaptırabilir. • Adayların Ortaöğretim Başarı Puanları (OBP) Yüksekokulumuz tarafından ÖSYM’den temin edilecektir (Ortaöğretim Başarı Puanı diploma notu değildir.). • Başka bir yükseköğretim kurumundan disiplin suçu nedeniyle çıkarılmış bulunanlar önkayıt yaptıramazlar. • Posta yolu ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Önkayıt için Gerekli Belgeler • Başvuru Dilekçesi (Dilekçe formu önkayıt sırasında Yüksekokul Müdürlüğünden verilecektir.). • T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdanı örneği (Yüksekokul Müdürlüğü tarafından onaylanacaktır.). • 2014 YGS sonuç belgesi (Aday tarafından başvuru merkezinde de temin edilebilir.). • Her iki kulakta sensorineural işitme kaybı olduğuna ve iyi işiten kulakta en az 50 desibel işitme kaybı olduğuna dair sağlık raporu ve son iki yıl içinde alınmış safton odyogram. • 4 adet vesikalık fotoğraf (4,5×6 cm boyutunda). • Aday öğrencinin özgeçmiş formu (Önkayıt sırasında Yüksekokul tarafından verilecektir.). Kesin Kayıt için Gerekli Belgeler • 2014 YGS Sonuç Belgesi (ÖSYM’den Yüksekokul Müdürlüğü tarafından alınacaktır.). • Adayın lise veya dengi okul mezunu olduğunu belirten diploması veya yeni tarihli Mezuniyet Belgesi. • T.C. Kimlik numaralı nüfus cüzdanı örneği (Yüksekokul Müdürlüğü tarafından onaylanacaktır.). • İkametgah beyanı. • Askerlik durumu ile ilgili beyanı. • 12 adet vesikalık fotoğraf (4,5×6 cm boyutunda). • Üniversite tarafından istenebilecek diğer belgeler. Kesin Kayıt Tarihi 01‒05 Eylül 2014 Kaynak: http://www.anadolu.edu.tr |